MVV Maastricht neemt afscheid van hoofdtrainer Klaas Wels. Helaas bleven de sportieve prestaties en teamontwikkeling achter bij de verwachtingen en heeft Wels zijn bij Top Oss behaalde resultaten in Maastricht niet kunnen continueren. Club en trainer evalueerden geregeld zijn trainerschap. Vandaag zijn beide partijen echter tot de conclusie gekomen dat het beter is om de samenwerking te beëindigen.

Klaas Wels kwam aan het begin van het huidige seizoen naar De Geusselt. Daarvoor was hij vier jaar lang hoofdtrainer van Top Oss. Technisch manager Ronny van Geneugden: “We bedanken Klaas voor de samenwerking tijdens het afgelopen seizoen. We hebben hem hoog zitten als trainer, maar zeker ook als mens, en hebben veel waardering voor de inzet en gedrevenheid die hij dagelijks aan de dag legt. Wij wensen hem dan ook veel succes in de toekomst.”

Tot aan het einde van het seizoen zal assistent-trainer Maurice Verberne de taak
als hoofdtrainer waarnemen met Robbie Servais en Tom Muyters als zijn
assistenten.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie