Eindelijk vindt de tweede editie van de TOB Hüttengaudi weer plaats in Corneliushuis Heerlerheide

Eindelijk vindt de tweede editie van de TOB Hüttengaudi weer plaats in Corneliushuis Heerlerheide Komende zaterdag 2 april a.s. klinkt het “Auf Geht’s” met o.m. topact Zillertal Tower uit Oostenrijk

 In 2019 organiseerde de in deze regio en ver daarbuiten al zeer bekend zijnde muziek band Tiroler Ohne Berge (TOB) een succesvolle Hüttengaudi. Zoals bekend verhinderde de Coronapandemie na 2019 de organisatie van dit smaakmakende festijn ter hand te nemen .Eindelijk vindt de tweede editie van de TOB Hüttengaudi weer plaats in Cultuur Centrum Corneliushuis Heerlerheide en wel op zaterdag 2 april a.s.                                                                 

Uiteraard zal Cultureel Centrum Corneliushuis in Heerlerheide het decor vormen voor een avond met Tiroler muziek. Naast TOB staat er ook deze keer weer een topact uit het Zillertal op de bühne, namelijk Zillertal Power. Bovendien zal een DJ met Brück’n Stadl Party en Apré-Ski niet ontbreken.

Deze band heeft pittige polka’s, traditionele Boarische walsen, populaire schlagers en actuele Duitse “stimmungshits” op haar repertoire staan. Het bekende trio heeft inmiddels meer dan 1000 live en radio en tv optredens verzorgd. Natuurlijk is het een hele eer om deze Oostenrijkse toppers te mogen verwelkomen in Limburg. Kortom een optreden met power.

Naast een optreden van de Oostenrijkse gasten zal vanzelfsprekend ook TOB haar opwachting maken. Tiroler Ohne Berge is een Nederlandse Tirolerband uit de lage landen met haar roots in het Heerlense stadsdeel Heerlerheide. TOB bestaat uit muzikanten die allemaal uit een muzikaal gezin komen. Het ontstaan van TOB komt voort uit een eenmalig optreden voor een speciale gelegenheid. Inmiddels is TOB al een bekende speler in binnen en buitenland.

Natuurlijk wordt de zaal omgetoverd in een sfeervol klein Zillertal met mooie decors en gezellige aankleding. Voor de vele vakantiegangers die al jaren genieten van een verblijf in het Zillertal zeer herkenbaar. Overigens wordt deze 2e editie gepresenteerd door Hedsjer Ivo Wijnen. Deze avond kan dan ook niet gemist worden Zou toch zonde zijn om deze bijzondere muzikale avond door liefhebbers van de onvervalste Oostenrijkse muziek aan zich voorbij te laten gaan. Let op: reeds gekochte kaarten voor de Hüttengaudi 2020, welke door de coronapandemie geen doorgang kon vinden, zijn op deze avond gewoon geldig. Kaarten zijn te koop voor 17,50 euro in de voorverkoop via mail op de website www.tirolerohneberge.com. Indien nog voorradig kosten de kaarten aan de kassa 22,50

Het programma voor deze geweldige avond ziet er als volgt uit:

19:00 uur zaal open

19:30 – 20:00  Brück’n Stadl Party met DJ

20:00 – 22:30  Zillertal Power

22:30 – 24:00  Tiroler Ohne Berge

24:00 – 01:00  Brück’n Stadl Apré-Ski met DJ

Tiroler Ohne Berge heet alle liefhebbers komende zaterdag 2 april van harte welkom. Aanbevolen kleding in Tiroler of oktoberfest stijl is uiteraard aanbevolen.

Promo-foto Ohne-Berge en Zillertal-Power

 

 

Geef een reactie