Hoofdmenu

Gisterenavond was het eindelijk zover de topper tussen ST Simpelveld/Sportclub’25 VR1 tegen WDZ VR1, een heuse derby.

ST Simpelveld/Sportclub’25 VR1 kwam wat nerveus uit de startblokken in deze derby . Slordig spel waardoor WDZ gelijk wat meer druk kon zetten .

Na een corner voor WDZ die in eerste instantie werd afgeslagen door goed keeperswerk van doelvrouw Daphne van Meurs van ST Simpelveld/Sportclub’25 VR1 , werd de bal vanaf de de 2e lijn door WDZ op doel geschoten, werd van richting veranderd wat resulteerde in de 0-1 voor WDZ.

ST Simpelveld/Sportclub’25 VR1   kwam wat beter in hun spel en na een mooie combinatie tussen Dana leclaire welke een mooie pass op Pien Opstals gaf, die op snelheid de verdedigers van WDZ achter zich liet en met een mooi schot laag over de grond de 1-1 liet aantekenen.

De thuis ploeg kwam beter in spel wat resulteerde in een paar dikke kansen voor de ST Simpelveld/Sportclub’25 VR1 mar wisten het net niet te vinden.  Voor rust kwam WDZ op voorsprong 1-2.

De 2e helft was van het zelfde niveau met de betere kansen voor WDZ, wat werd vertaald na de 1-3, wat tevens de eindstand van deze wedstrijd was

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 (Volgend nieuwsbericht) »