Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Na weer een weekje onderbreking hebben de vrouwen van Schaesberg de draad weer opgepakt. In de thuiswedstrijd tegen Wittenhorst werd een eenvoudige 4-0 zege behaald. Normaliter is Wittehorst een geduchte tegenstander voor de vrouwen. Dit seizoen echter niet.Vanaf het begin was Schaesberg veel sterker. De aanvallen liepen redelijk vloeiend.

Nadat de keepster al een paar keer een goede redding had gebracht stond ook de paal een treffer in de weg. In de 16e  minuut was het dan toch raak. Melanie deponeerde de bal in het net. 1-0. Na een half uur en alweer diverse kansen verder was het Lois die met een prachtig bekeken afstandsschot de bal in de verre hoek schoot. 2-0. Onoplettendheid achterin had Wittenhorst twee mogelijkheden gegeven om te counteren en om de aansluiting te maken. Gelukkig kon men deze schoonheidsfoutjes nog tijdig repareren.

Na rust kwam Wittenhorst er helemaal niet meer aan te pas. Zeker niet nadat in de 48e minuut de gewenste 3-0 werd gemaakt. De teller stopte bij 4-0. Een magere afspiegeling van het aantal kansen.  Had het vizier wat scherper gestaan dan waren de dubbele cijfers zeker in zicht gekomen.

Al met al een makkelijke voetbal ochtend op D’r Sjeet.