UOW ’02 wint uitwedstrijd bij Voerendaal

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Zondag stond de thuiswedstrijd tegen UOW ’02 op de agenda. Beide teams hadden last van meerdere afwezigen/blessures dus het zou een andere wedstrijd worden dan in Landgraaf eerder dit jaar. Na een minuutje of tien viel Tom Hoogervorst ook nog uit met een hamstringblessure waarmee de ziekenboeg zich nog wat verder vulde. Voetballend gezien werd het vandaag niet heel veel helaas, in de eerste helft kwamen we niet verder dan een paar voorzetjes.

UOW ’02 creëerde meer en verzilverde ook 1 moment voor de rust, een bal breed werd goed binnen getikt: 0-1. Ook na de pauze waren de grootste mogelijkheden voor de gasten, maar zij wisten enkele grote mogelijkheden niet te benutten. Zo werd een paar keer de bal gemist, naast geschoten maar Freek Timmermans hield ons enkele keren goed in de wedstrijd.

Zelf kregen we enkele mogelijkheden om de stand gelijk te trekken maar het scoren wilde niet lukken. Nadat de keeper verkeerd was uitgekomen vond Jeroen Klinkenberg met een breedtebal Jesper Senden, maar zijn inzet was te zacht zodat een verdediger op de lijn kon redden. Bram Vrinzen kreeg ook nog twee kansen. De eerste uit een verlengde vrije trap maar al vallend tikte hij de bal over.

In blessuretijd verlengde Jim Mijnes een verre inworp van Alain Crutzen maar dit keer wist de doelman knap te redden op de kopbal van Bram. Het werd zo’n frustrerende middag waarop weinig tot niks lukte en we dus met lege handen achterbleven: 0-1.