INSCHRIJVING GEOPEND VOOR 20STE EUROPARCS VOETBALWEEK 2022 BIJ SPORTCLUB SUSTEREN

Daar zijn we weer en wat voor een jaar! Want voor de 20ste maar liefst organiseren we onze traditionele voetbalweek in Susteren. De inschrijving is vanaf nu geopend en tegen iedereen zeggen we: ‘Ben er op tijd bij, want er geldt een maximum van 160 kinderen.’

Dit jaar is gekozen om de Europarcs voetbalweek te houden van 22 augustus t/m 26 augustus. Dat is niet de laatste week van de zomervakantie en wel om deze reden. Allereerst kunnen dan de kinderen die in België naar school gaan ook meedoen & nog belangrijker is dat de leiders (veelal studerende jongens) nog niet of nauwelijks zijn begonnen aan hun schooljaar op het voortgezet of beroepsonderwijs.

Iedereen van 6 t/m 16 jaar mag zich opgeven via het formulier onderaan de pagina. Ook deze keer staat sport en spel centraal en bieden we de kinderen een vol programma met aandacht voor techniek, tactiek, en samenspel gecombineerd met leuke spellen en activiteiten.

Hoe gaan we te werk?
Voor diegene die nog niet bekend zijn met onze voetbalweek in Limburg, leggen we graag uit wat je allemaal kunt verwachten.

Het programma van de voetbalweek
Gedurende 5 dagen gaan we van 9.00 – 16.00 (behalve vrijdag van 9.00 – 15.00) aan de slag om er een mooie week van te maken. Met als hoofddoel om de spelers beter te maken, werken onze leiders een programma af met verschillende voetbal-onderdelen. Daarnaast hechten we veel waarde aan het samenspel binnen het team en zorgen we ervoor dat er ook gezelligheid is. Middels een gedragsregelement weten onze leiders en de kids precies wat wel en niet de bedoeling is. Zodoende zorgen we voor een goede sfeer gedurende de week

Belangrijke zaken om te weten

  • De kosten voor de voetbalweek zijn € 110 (dit is inclusief shirt, broek en sokken + eten en drinken gedurende de dag)
  • Nieuw: Het inschrijfformulier hebben we dit jaar gemaakt via ClubCollect. Daarmee kunt u gelijk via iDeal of Creditcard betalen. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u even een mail sturen naar activiteiten@scsusteren.nl.
  • Op maandagmorgen worden de indelingen groot opgehangen en liggen de tenues voor de kids klaar.
  • Gedurende de week worden sfeerimpressies gemaakt. Daarnaast krijgt iedereen vrijdag een tasje mee, waarin ook een teamfoto is opgenomen. Mocht iemand vooraf bezwaar hebben, dan horen we dat graag.
  • Er is een Facebook-groep waarin we regelmatig updates plaatsen en via de site kun je de voetbalweek in de gaten houden. We streven er ook naar om dagelijks een nieuwsbrief rond te sturen.

Tijdens de voetbalweek zijn er enkele coördinatoren en bestuursleden aanwezig voor de coördinatie. Voorafgaand aan de voetbalweek kunt u Twan Feron contacteren als er vragen zijn omtrent inschrijvingen o.i.d. Zijn nummer is 0625343393

Wij hebben er ontzettend veel zin in en zijn er klaar voor om alle kinderen te ontvangen. Tot 22 augustus

Foto Team Voetbalweek Sportclub Susteren

 

Geef een reactie