Dennis Voorst legt per direct zijn functie als hoofdtrainer van FC Landgraaf neer.

Het bestuur van FC Landgraaf maakt bekend dat vanwege gezondheidsredenen Dennis Voorst per direct zijn functie als hoofdtrainer/coach van FC Landgraaf heeft beëindigd  .

Het bestuur betreurt, maar respecteert het besluit van Dennis Voorst en wil hem namens de hele FC Landgraaf familie vanaf deze plaats bedanken voor de afgelopen 8 jaar waarin Dennis Voorst , eerst bij de voormalige vereniging SVN en later FC Landgraaf, actief is geweest en waarin de vereniging vrijwel steeds in de bovenste regionen van de ranglijst te vinden was.

Verder is het bestuur verheugd te kunnen mededelen dat de bijzondere band tussen Dennis en FC Landgraaf behouden blijft omdat Dennis Voorst  op verzoek van het bestuur vanaf volgens seizoen een bijdrage gaat leveren in het opleiden en ondersteunen van jeugdspelers en jeugdleiders.

FC Landgraaf wenst Dennis Voorst een spoedig herstel toe en wenst hem veel succes in zijn toekomstige rol bij FC Landgraaf.

Door Jos Steinen FC Landgraaf en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie