Hoofdmenu

Donderdag 7 april eerste spreekuur wijkmanager Oost

Vanaf donderdag 7 april vindt in Brunssum-Oost voortaan elke week het wijkspreekuur plaats, van 9 tot 12. Het spreekuur, door de wijkmanager van de gemeente Brunssum, wordt gehouden in de Hoeskamer, Voorstraat 21 (Egge). De wijkmanager is werkzaam voor de gemeente. Hij is het aanspreekpunt voor alle zaken die in een wijk spelen.
Het spreekuur is bedoeld voor alle vragen over wonen en leven in de wijk Oost. Het kan gaan over veiligheid en verkeer, inkomen en schulden, eenzaamheid, opgroeien, gezondheid, wonen, et cetera. De wijkmanager ondersteunt u bij het zoeken naar passende antwoorden of hulp.
Bent u verhinderd, of bent u slecht ter been? De wijkmanager komt desgewenst ook op huisbezoek. Maak een afspraak via 06 – 3860 2618 (bellen alléén op donderdag tussen 9 en 12 uur).

 

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno