Fortuna Sittard tickets tegen Sparta Rotterdam voor gereduceerd tarief.

Fortuna Sittard speelt zaterdag 16 april de inhaalwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Beide partijen zouden elkaar in februari treffen, maar het duel moest door toedoen van storm Eunice worden afgelast. De aftrap staat om 18:45 uur in het Fortuna Sittard Stadion.

In aanloop naar het duel is besloten om alle tickets voor de reguliere vakken met 50% korting aan te bieden. De redenen hiervoor zijn dat de club de supporters tegemoet wil komen voor de late annulering van de wedstrijd op 18 februari en dat de nieuwe datum is gepland op dezelfde dag als de Kennedymars in Sittard, waaraan een grote groep supporters zal deelnemen. Tot slot is het een cruciale wedstrijd voor de club in de strijd om lijfsbehoud, waardoor de steun van de twaalfde man meer dan ooit noodzakelijk zal zijn.

BESTELPROCES GEREDUCEERDE TICKETS

Voor het ontvangen van de 50% korting hoeft geen gebruik te worden gemaakt van een code. De prijzen zijn standaard met 50% verlaagd zodat niemand deze korting kan missen. Alle supporters die al een ticket hebben besteld voor de wedstrijd van 16 april, krijgen automatisch de helft van het geld teruggestort. Dit geld zal binnen circa 5 werkdagen weer op het account worden bijgeschreven.

LET OP: alle kaarten die voor de oorspronkelijke wedstrijd zijn gekocht, zijn zoals eerder gecommuniceerd niet geldig. Het is dus te allen tijde noodzakelijk om een nieuwe kaart aan te schaffen.

MEMBERACTIE

Fortuna Sittard – Sparta Rotterdam zou de eerste (Eredivisie)wedstrijd zijn geweest waarbij alle coronarestricties vervielen. De seizoenkaarthouders kregen zodoende de kans om gratis iemand mee te nemen naar het duel. Deze actie wordt -gezien de animo voor de eerste keer- voor de wedstrijd tegen de Rotterdammers opnieuw in het leven geroepen. Alle members hebben een mail ontvangen met daarin een nieuwe, unieke kortingscode. Heb jij deze niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar tickets@fortunasittard.nl. Samen zorgen wij voor de twaalfde man!

Communicatie Fortuna Sittard en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie