Hoofdmenu

Groene Ster blijft in de eigen groen-witte veste van Pronsebroek ongeslagen

Na een topduel tegen UNA trokken de manschappen van Maurice Verbunt aan het langste eind: 2-1! In een 90 minuten durend speltakel kwam Groene Ster nog wel op achterstand, maar voor rust egaliseerde Safouane Ahidar met een vlammend schot (1-1). Na de thee een heroïsch gevecht met aanvallende intenties van beide kanten in een moordend tempo.

Goaltjesdief Bryan Simons had een kwartier voor het eindsignaal wat moois in petto met een wereldgoal in de vorm van een omhaal die in de uiterste hoek neerplofte: 2-1! Het bleek de luid bejubelde winnende treffer te zijn in een fraai voetbalgevecht waarin Groene Ster volop aan klantenbinding deed en de fraaie derde plaats verstevigde.

Tekst: Groene Ster en Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)