Dames 1 van HC Nova verliest uitwedstrijd van HC Oirschot dames 1

OIRSCHOT D1 – NOVA D1
Nadat we afgelopen vrijdag mochten aantreden tegen HOD dames 1 in de Silvercup (waar we helaas met 3-1 van het veld gingen), mochten we zondag afreizen naar Oirschot om de eerste plek te behouden.
Om half 12 zaten we allemaal fris, fruitig, met een goede vibe en veel zin klaar in de kleedkamer. We stonden een puntje los van Oirschot, dus we wisten dat we de punten niet cadeau zouden krijgen.
Het fluitsignaal klonk en we begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. We begonnen fel, maar wij waren niet de enige.  Zij kwamen hierdoor op een 2-0 voorsprong. Vlak voor het einde van het eerste kwart wist Lieneke de bal mooi vrij te maken en hem mooi hoog in het net te pushen. Dit resulteerde in een 2-1 voorsprong voor Oirschot in het eerste kwart. Gelukkig wisten we ons in het tweede kwart te herpakken. Na een mooie bal van Yanou wist Kaja de bal in de cirkel keeper uit te spelen en de bal in het doel te flatsen. Tot aan de rust ging het gelijk op en kregen beide teams kansen.
In de rust pepten we elkaar op en gingen we met volle moed en motivatie het veld op om de 3 punten mee naar huis te nemen. Helaas pakte dit niet uit zoals we hadden gehoopt en wist Oirschot vrij snel de 3-2 te maken. We wisten er vandaag niet uit te halen wat erin zat. Oirschot maakte nog de 4-2 en dit was dan ook de eindstand.
Na onder een pisstraaltje gedoucht te hebben stapte we met een stokbroodje aioli en sip gezicht in de auto. Het is belangrijk dat we ons de komende weken gaan herpakken en na Pasen gaan we er weer vol voor!!!!
Door Brechtje Bulang/HC Nova dames 1 en ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno