Hoofdmenu

Echtpaar Jo en Ria Defesche ontvangen Koninklijke Onderscheiding

Tijdens de vrijwilligersavond van KVC Oranje op zaterdag 09 april 2022 ontvingen Jo en Ria Defesche een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Petra Dassen-Housen.

Jo en Ria zijn tientallen jaren vrijwilliger bij Z.V.V. Fortuna ’71 en KVC Oranje. Bij beide verenigingen hebben zij tal van functies bekleed. Bij Fortuna ’71 zijn zij al jaren penningmeesters. Deze functie hebben zij in het verleden ook bekleed bij KVC Oranje.
Bij KVC Oranje staan ze met hun oranje/witte hart altijd klaar voor de vereniging. Zo zijn ze vrijwilligers achter de bar, zijn ze op woensdag actief in de onderhoudsploeg en op zaterdagochtend zorgen ze ervoor dat tijdens de jeugdwedstrijden de kleedlokalen schoon blijven.

Jo en Ria, van harte en geniet van deze verdiende onderscheiding!

Foto KVC Oranje

 (Volgend nieuwsbericht) »