Rkvv Voerendaal speelt met 2- 2 gelijk tegen Kakertse Boys

In een periode waarin het qua resultaten en veldspel niet meezit, moesten we op bezoek bij lantaarndrager Kakertse Boys. We begonnen de eerste helft niet verkeerd en creëerden diverse kansen. Zo schoot Alain Crutzen fraai richting de kruising met links maar wist de doelman geweldig redding te brengen. Ook andere kansen gingen er helaas niet in. Jim Mijnes schoot 1x op de keeper en 1x naast uit de draai, Bram Vrinzen deed hetzelfde en een grote kans van dichtbij werd door Jurre Driessen te wild ingeschoten waardoor deze over vloog.

Kakert kwam niet veel verder dan een halve bal over het doel waarvoor Freek Timmermans zich niet hoefde in te spannen. Helaas vergaten we onszelf wel te belonen met een treffer. Na de theepauze zochten we nadrukkelijker de aanval mede door invalbeurten van Michel van Dinther en Cas Vermeulen. We vonden redelijk snel de 0-1. In een omschakeling met Bram Vrinzen via Alain Crutzen en Jurre Driessen wist laatstgenoemde met enig fortuin onder de grabbelende doelman door de bal binnen te prikken. De grens vlagde voor buitenspel maar de scheidsrechter wilde er niks van weten. Hierna hoopten we uit te lopen maar in de tweede helft werd Kakert ineens veel gevaarlijker.

Niet via veldspel maar wel middels een tiental vrije trap. Vrijwel elke vrije bal op onze helft werd gevaarlijk zodra deze in onze box viel. Dit resulteerde zo ook in een doorkopbal welke over de lijn verlengd werd: 1-1. Gelukkig kwamen weer op voorsprong. Bram won goed het duel en stuurde Michel weg welke via een lage voorzet Alain Crutzen vond bij de tweede paal. Hij haalde hard de trekker over voor de 1-2. Hierna kregen we nog een aardige mogelijkheid voor de 1-3, maar een voorzet van Jeroen Klinkenberg welke door Michel goed uit de lucht werd gepakt, werd ook goed geblokt door een verdediger waar de keeper gezien leek. Nu moesten we het over de streep gaan trekken maar we schutterden andermaal.

Uit een volgende standaard situatie wist Coen Schlösser op de lijn te redden maar de rebound werd binnen gewerkt. Hierbij werd Coen echter omver geduwd waardoor de goal werd afgekeurd. Deze volgende waarschuwing was niet aan ons besteed: een situatie vlak voor tijd werd andermaal gevaarlijk en van dichtbij werd vrij ingeschoten voor de 2-2. Hierna wisten we helaas niet meer te scoren en dropen we met 2-2 af. Waar we het in de eerste helft af hadden kunnen maken, lieten we ons in de tweede helft piepelen en met een afgekeurde tegengoal komen we ook nog ergens goed weg.

Op een dag dat concurrenten punten verspelen en we enigszins terug de aansluiting konden zoeken, maakten we zelf een fikse uitglijder en zullen we ons moeten hergroeperen. Paasmaandag staat de uitwedstrijd bij Kerkrade-West op de planning die vandaag verloren bij Geuldal. Grote winnaar van het weekend FC Gulpen.