Bekkerveld VR 2 wint thuis van v.v. Hellas VR1.

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Een geplande wedstrijd op paasmaandag onder zonnige weersomstandigheden op sportpark A gene Bek in Heerlen. Twee voetballende teams die op een sportieve doch strijdbare wijze in het duel niet ontzagen.

Het verliep voor Bekkerveld als gewenst en met goed en verzorgt spel probeerde ze het doel van v.v. Hellas te benaderen wat regelmatig lukte doch men sprong nogal te royaal om met de gecreëerde kansen zowel in de eerste als ook in de tweede helft, v.v. Hellas stelde daar met enkele counters iets tegenover doch echt gevaarlijk werden ze niet op een moment op ongeveer 18 meter van het doel van Bekkerveld werd een aanvaller een scoringskans ontnomen bij een veel belovende aanval de scheidsrechter floot en gaf tot ieders verbazing alleen een vrije schop aan Hellas maar toonde de overtredende speler van Bekkerveld niet de rode kaart.

 

Geef een reactie