Sportclub’25 1 heer en meester in eigen huis.

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Sportclub’25 1 speelde op een zonnige paasmaandag een thuiswedstrijd tegen LHC. De uitshirts, flitsend blauw, werden op het laatste moment nog uit de kast gehaald aangezien LHC ook aanwezig was in het zwart op sportcomplex Bocholtzerheide.

Sportclub’25 kende ook een flitsende start en trok fel van leer. Iets wat eerder dit seizoen niet vaak lukte, zowel uit- als thuis. De 1-0 door Bas Hünen viel rond de 20e minuut, waarna de 2-0 niet veel later viel door een doelpunt van Jelle Frankort. In de laatste minuut van de eerste helft, die eindigde met twee blessures aan de kant van Sportclub’25, was het de goed spelende Bart Dieteren die de ruststand op 3-0 bracht.

In de tweede helft ging LHC 1-op-1 spelen, het was echter Ryan te Kampe die direct na rust de stand op 4-0 bracht. Het was LHC die daarna wel iets terug deed en ook een doelpunt maakte, de ingevallen nummer 9 maakte 4-1. Het werd echter niet meer spannend, en de luidruchtige twaalfde man zag Ryan te Kampe en Jan-Willem Nass de eindstand tot 6-1 brengen.

Een gezellige sportmiddag in Bocholtz. zondag 24 april  de absolute topper in de 2e klasse, dan ontvangt Sportclub’25 1 de nummer 2 Bekkerveld op eigen complex.