Hoofdmenu

Samenwerking R.K.V.V. Vaesrade en Voetbal Voor Mini´s

Voetbalvereniging R.K.V.V. Vaesrade en Voetbal Voor Mini´s  hebben overeenstemming bereikt en gaan samenwerken op het gebied van voetbal voor de allerkleinsten

Vanaf zaterdag 28 mei 2022 zullen er voor het eerst trainingen gegeven worden op Sportpark de Vijf Bunder. Dit gloednieuwe concept zal verdergaan onder de noemer Beekdaelen Mini’s en is gericht op Mini’s van 2 t/m 6 jaar.

De inschrijvingen zijn inmiddels geopend. Via https://www.voetbalvoorminis.nl/inschrijven-beekdaelen-mini-s is het mogelijk om in te schrijven voor een eerste proeftraining op 28 mei 2022.
Mocht dat goed bevallen is het uiteraard mogelijk om aan te sluiten in het nieuwe seizoen. Op onze website vindt u de planning.

Ook via voetbalvoorminis@outlook.com kunt u zich aanmelden of meer informatie opvragen. Wij zullen starten met 2 groepen vanaf 28 Mei 2022 iedere zaterdagochtend van:

09.30 uur -10.25 uur (2 en 3 jarigen)
10.30 uur – 11.25 uur (4, 5 en 6 jarigen)

Naast Parkstad Mini´s (voetbalvelden VV Chevremont) zullen wij dus een tweede locatie openen.
Wij zijn ontzettend verheugd en trots dat we de kans krijgen in een andere regio om meer Mini’s kennis te laten maken met bewegen en voetbal in het bijzonder!