Vrijwilligersavond bij UOW’02

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Daarom is U.O.W’02 al haar vrijwilligers enorm dankbaar. Om deze dankbaarheid te laten blijken, organiseren wij op zaterdag 7 mei a.s. een vrijwilligersavond. Alle vrijwilligers zijn op deze avond vanaf 20:00 uur van harte welkom in de SkyLounge.

Tijdens deze avond kunnen de vrijwilligers genieten van de heerlijke kookkunsten van Ike Maanen en zal DJ John Vanovermeere van BelLandgraaf zorgen voor de nodige sfeer. Een introducé is eveneens van harte welkom.

Aanmelden kan tot 25 april a.s. per mail via communicatie@uow02.nl.
Wij hopen dat alle vrijwilligers massaal aanwezig zijn om er gezamenlijk een mooie avond van te maken, want alleen samen maken wij UOW’02!

 

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie