Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Sportclub’25 1 ontving de nummer 2 van de ranglijst, Bekkerveld, in eigen huis. Deze topper werd door het publiek aangegrepen om de heren van Remo een extra stimulans te bieden. De supportersschare gaf het startsein met vuurwerk en een spandoek.

Deze energie werd in de eerst helft ook door de spelers uitgevoerd. Ondanks de aanvallende spelintenties waren er niet echt kansen. Ook Bekkerveld creëerde in de eerst helft vrijwel niets. De tweede helft veranderde niet veel aan het spelbeeld, wel kwam Bekkerveld wat meer in de wedstrijd.

Hoe langer de wedstrijd duurde hoe meer de spanning ook toenam. Het veld werd groot, en de energie nam af. Het leek dan ook in 0-0 te eindigen. Toch viel er nog een doelpunt. De moegestreden Bart Dieteren kreeg de bal op de rechterkant mee en stiftte deze over de keeper heen. Het was Arne die de bal bij de tweede paal maar binnen hoefde te lopen, 1-0! Deze zeer belangrijke treffer in de laatste minuut werd uitbundig gevierd.
Ook het tweede en derde elftal boekte belangrijke overwinningen tegen Wijnandia en WDZ. Helaas verloren de dames de topper om het kampioenschap tegen WDZ. De maand mei zal dan ook een zeer spannende worden met kampioenskansen voor alle senioren elftallen. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen!