Officiële opening fit20 Heerlen op woensdag 28 april

 

Op woensdag 28 april wordt fit20 Heerlen officieel geopend in aanwezigheid van de ondernemer Angelo Doevendans en burgemeester Roel Wever van Heerlen.

De vestiging is al langer up and running, maar de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande lockdowns, dwongen Angelo Doevendans en zijn team steeds de officiële opening uit te stellen. Donderdag 28 april om 17.00 uur is het eindelijk zover.

Bij dit van oorsprong Nederlandse fitnessconcept traint men slechts 20 minuten per week intensief onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer, met als gevolg een fitter lichaam en een gezondere mindset. Dankzij de indeling van de workouts en de klimaatbeheersing in de studio transpireer je niet of nauwelijks. Omkleden is dus niet nodig, het sporten kan in dagelijkse kleding.

Door de indrukwekkende resultaten die op zeer korte tijd geboekt worden, wint fit20 steeds meer aan populariteit. Fit20 is gestart in 2009 in Nederland. Inmiddels zijn er studio’s in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Qatar en de Verenigde Staten

Foto’s Fit20

Geef een reactie