Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Over wie de speelster van de wedstrijd was bestond na afloop geen twijfel. Dat was keepster Yaelle Bemelmans  Meer dan eens hield  ze haar ploeg op de been. En zo leek het erop dat de drie punten toch op Schaesberg  bleven.

Tot dat een knullige hoekschop  zo’n dertien minuten voor tijd als nog de 2-2 op het scorebord zette.  Meer dan een gelijkspel zou ook te veel geweest zijn. Zeker gezien het moeizame en stroperige spel.

Schaesberg was in de 24e minuut op achterstand gekomen na knullig balverlies. Na deze achterstand ging de thuisploeg opeens wel voetballen en werd steeds beter. Dit leverde dan ook snel de gelijkmaker op. Mel scoorde beheerst.

Na rust was het meteen 2-1. Aniek ronde een aanval doeltreffend af. Maar weg was het voetbal en de grip. Het was dus Yaelle die haar ploeg lang overeind hield.  Maar uiteindelijk dan toch de 2-2.

Deze week hard werken en op naar Beerse Boys.