Euregionale Koempelmis en Koempeltreffen ZONDAG 3 JULI 2022

Stichting HEERLYCKheyt Schaesberg, organiseert zondag 3 juli a.s. een Euregionaal Koempeltreffen met een Koempelmis, ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de gemeente Landgraaf. Dit treffen is voor (oud) koempels, familieleden en belangstellenden uit de grensregio (Euregio Nederland, Duitsland, België).
Dit unieke Euregionale Koempeltreffen met Koempelmis zal plaatsvinden op Park Strijthagen, Hofstraat 5. In Landgraaf. Om een inschatting te maken van het aantal deelnemers verzoeken we u voor 15 mei a.s. aan te melden door een mail met NAAM en AANTAL familieleden en/of begeleiders te sturen naar het volgende emailadres: koempeltreffen@heerlyckheytschaesberg.nl U ontvangt vervolgens in een antwoordmail verdere informatie over aanrij routes, bereikbaarheid en het dagprogramma (Koempelmis met daarna een deels muzikaal Koempeltreffen tussen 11 uur en 17 uur).
Meer informatie kunt u lezen op de volgende website: https://www.heerlyckheytschaesberg.nl/euregionaal…/

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie