VV Chevremont uit en thuis is dit seizoen een wereld van verschil. Ook vandaag uit bij Heeze, kon de ploeg uit Kerkrade opnieuw in een uitwedstrijd niet het niveau bereiken dat er in zit.

Chevremont had voor rust nog wel twee zuivere penalty’s moeten krijgen, maar buiten dat creëerde het in de eerste helft bijzonder weinig. Het stond verdient met 1-0 achter bij rust.

In de rust werd duidelijk afgesproken dat er uit een ander vaatje getapt moest worden de tweede helft. Echter al vrij snel viel een afstandschot van Heeze binnen, 2-0. Chevremont kwam via Tim op 2-1 en probeerde in de eindfase om de gelijkmaker te forceren. Echter meerdere kansen werden niet benut en dus verloor het opnieuw een uitwedstrijd.

Het kampioenschap is hiermee definitief verspeeld en a.s. donderdag moet Chevremont ervoor zorgen dat Venray het kampioenschapsfeest niet al in Kerkrade kan gaan vieren. Aanvangstijd 19.15 u @ de kaffeberg