Hoofdmenu

SCHUNCK organiseert op zondag 26 juni een nieuwe editie van AMeeZing in het Glaspaleis.

Zangers kunnen meedoen aan een middag zingen, swingen en genieten, in de vorm van drie workshops. Voor deze middag werkt SCHUNCK samen met AMeeZing Projects: een laagdrempelig internationaal initiatief voor zangers om te leren zingen in groepsverband. Zowel zangdocent Rob Meijers als workshopleiders Jo Annemans en Ghislaine Mommers geven op 26 juni tussen 13.00 en 17.00 uur zangworkshops in klassiek, gospel en pentatonix. Iedereen kan meedoen, van beginner tot gevorderd. Deelname is voor maximaal twee workshops.

Workshops en coaches. De workshop ‘Klassiek’ wordt gegeven door Rob Meijers. Hij heeft als countertenor al diverse grote podia in binnen- en buitenland mogen betreden, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, het Hessisches Staatstheater in Wiesbaden en de Smetana Hall in Praag. Hij is niet alleen countertenor, maar ook coach bij SCHUNCK Muziek en Dans én dirigent van diverse koren in de Euregio.

Jo Annemans geeft de workshop ‘Gospel’. Als zanger/arrangeur in diverse (inter)nationale koren en met de vocal pop band Voice Male heeft hij al doende heel wat ervaring opgebouwd. Hij geeft individuele zangcoaching, is een graag geziene gast op allerlei koorevenementen en een gewaardeerd jurylid in binnen- en buitenlandse vocale wedstrijden. Tot slot is er de workshop ‘Zing pentatonix!’, een les in close harmony met de stem als enige instrument, gegeven door coach Ghislaine Mommer. Zij heeft gestudeerd aan het conservatorium van Maastricht en is pianiste, zangeres en als muziekdocent verbonden aan het Porta Mosana College.

AMeeZing Projects staat voor samen zingen mèt kwaliteit, al kiezen workshopleiders Jo en Ghislaine het repertoire wel met een knipoog. AMeeZing heeft als missie om het samen zingen te bevorderen door middel van evenementen en workshops.

Kijk voor meer informatie en tickets à € 27,50 op https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/agenda/ameezing-schunck.

 Locatie

SCHUNCK Glaspaleis

Bongerd 18, 6411 JM Heerlen

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 « (Vorig nieuwsbericht)