In de warming up was het verschil wat betreft wedstrijdbeleving al goed zichtbaar. Waar puntverlies van SNC’14 einde seizoen betekende, zat Abdissenbosch na de overwinning van vorige week tegen Amstenrade nog in de feeststemming.

In de openingsfase gaf dit dan ook direct de doorslag. SNC’14 begon fel aan de wedstrijd en iedere kans was direct raak. Na nog geen 20 minuten spelen stond de thuisclub verdiend met 3 –  0 voor.  Pas na de 3e tegentreffer herpakte Abdissenbosch zich en zorgden zij, zonder goed voetbal, voor heel wat gevaar.

Na heel wat gemiste kansen en goed keeperswerk, lukte het Abdissenbosch niet om er nog een echte wedstrijd van te maken. Ondanks een doelpunt voor rust, werd ook na de pauze al snel zichtbaar dat de voorhoede van Abdissenbosch het vizier niet op scherp had staan.

De 4 – 1 van SNC’14 gooide de wedstrijd definitief op slot, waarna ook nog de 5 – 1 op het scorebord kwam te staan.

Waar Abdissenbosch het normaal moet hebben van individuele kwaliteit en inzet, tikten zij als team vandaag de ondergrens aan.

In deze fase van de competitie worden de prijzen verdeeld. Het is dan ook zaak dat de neuzen snel weer dezelfde kant op komen te staan. Donderdag weer een nieuwe kans, thuis tegen Geulsche Boys.