Vernieuwing binnen de Vernieuwingsgroep

 

Onze huidige wethouder Jeannette Quadvlieg heeft na veel wikken en wegen tijdig binnen de vernieuwingsgroep aangegeven niet meer terug te keren als wethouder, maar te kiezen voor de functie van volksvertegenwoordiger als raadslid. 

 

Zij maakt daarbij plaats voor een energieke opvolger voor de toekomst. Met haar staat van dienst in combinatie met de verkiezingsuitslag, was Jeannette als zij dat gewild had zeker weer kandidaat wethouder geweest voor de Vernieuwingsgroep.

 

De belangrijkste reden voor haar keuze was het feit dat ze de lange werkdagen als Wethouder in combinatie met de uitbreidende mantelzorgtaken voor haar beide ouders steeds moeilijker kan combineren. Zij blijft gelukkig als raadslid voor u klaar staan en dit zal ze de komende 4 jaren weer met veel passie en plezier doen. Jeannette wil u allen bedanken voor het vertrouwen dat iedereen tot op heden in haar heeft gesteld. 

 

Foto Verniewingsgroep Beekdaelen

 

Geef een reactie