Fortuna Sittard neemt Ivo Pinto definitief over van Dinamo Zagreb

Fortuna Sittard neemt Ivo Pinto definitief over van Dinamo Zagreb. De Portugees maakte het afgelopen seizoen op huurbasis de overstap naar het Fortuna Sittard Stadion. Met het handhaven in de Eredivisie, blijft ook de 32-jarige mandekker behouden voor het hoogste niveau. Pinto blijft tot medio 2023 aan de club verbonden, met de optie om het verblijf met een jaar te verlengen.

De back kwam in de zomermaanden over van Dinamo Zagreb, de club die hij twee keer diende in zijn carrière. Het is slechts één van de clubs op zijn lange palmares. De voormalig jeugdinternational stond gedurende zijn loopbaan eveneens onder contract bij Boavista, FC Porto, Vitoria Setubal, SC Covilha, Rio Ave, Leiria, CFR Cluj, Norwich City en Famalicao.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie