Nadat de wedstrijd met enige vertraging begon ivm het maken van foto’s met de sponsoren van de nieuwe uit- en thuistenue ‘s, Reddy keukens en Mayk van Beek oog & oor was er vanaf de eerste seconde duidelijk dat dit een eenzijdige wedstrijd zou worden. Dat het tot de 4e minuut duurde tot de 1-0 werd gescoord door Mandy mag zelfs een klein wonder heten gezien de 3 enorme kansen die hieraan voorafgingen. Hierna was het nog 2 keer Mandy die het net wist te vinden en binnen het kwartier haar loepzuivere hattrick gecompleteerd had. Op het half uur was het Meggie die voor de 4-0 voorsprong tekende waarna het wederom Meggie was die met haar doelpunt voor de 5-0 ruststand zorgde.

In de rust werd er wel op gehamerd onder elkaar dat het veldspel beter moest en kon want dat was ondanks de ruime voorsprong zeer matig te noemen. Sterre, die voor even terug was van haar buitenlandse stage kwam in de 2e helft in de ploeg voor de licht aangeslagen Meggie waarna zich hetzelfde spelbeeld begon te ontvouwen als voor rust, een aanvallende thuisploeg, en een jeugdig lhc/uow dat probeerde tegen te houden. Ruim 10 minuten na rust sloeg het noodlot toe, Alessa zocht maar weer eens de diepte zoals ze tot nu iedere wedstrijd haar tegenstanders de baas was en in een ongelukkig duel (niemand wist precies wat er gebeurde) raakte zij zichtbaar zwaar geblesseerd. Nadat zich meerdere personen over haar ontfermden was het wachten op de ambulance om haar mee te nemen. Na een nachtje gips is haar voet maandag rechtgezet in het ziekenhuis en gaat ze volgende week woensdag geopereerd worden aan de breuk in haar kuitbeen. In goed overleg tussen speelsters en trainers van beide ploegen is er samen met de scheidsrechter besloten om toch de wedstrijd uit spelen en was het hierna nog 2 maal Joyce, een eigen doelpunt na een mooie rush en voorzet van Sterre en 3 maal Mandy die de uitslag op 11-0 lieten uitkomen. Tussendoor waren nog Nancy en de net 16 jaar geworden Fenna in de ploeg gekomen maar deze invalbeurt en de 7 doelpunten van Mandy werden helaas overschaduwd door de vervelende blessure van Alessa.

Waar we het seizoen gestart zijn met een selectie van 17 dames hebben een buitenlandse stage, meniscus operatie, kruisband operatie, zwangerschap en beenbreuk ons aantal nu gereduceerd tot 12 maar nog steeds staan we er qua verliespunten het beste voor. Zondag volgt er een uitwedstrijd naar de nummer 4 in de stand, namelijk de Eindhovense studentenvereniging Pusphaira op het onprettige tijdstip van 10.00 uur en spelen onze 2 overgebleven concurrenten Amstenrade en Geldrop tegen elkaar.