Gratis concert ‘Ode aan de Zorg’ op 21 mei

 

geeft op zaterdag 21 mei 2022 een gratis concert voor de ‘helden in de zorg’. Met het concert ‘Ode aan de Zorg’ wil het harmonieorkest verplegend personeel, verzorgenden, mantelzorgers en vrijwilligers in de zorg op een muzikale manier bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens de coronacrisis. Het concert vindt vanaf 20 uur plaats in de Brikke Oave.

In het afgelopen twee jaar zijn velen op een indringende manier in aanraking gekomen met de gevolgen van het coronavirus.

Daartoe behoren de medewerkers die binnen ziekenhuizen of verzorgingshuizen een medisch, paramedisch of verzorgend beroep uitoefenen, maar ook degenen die, veelal onzichtbaar, hebben bijgedragen aan het verlichten van de sociale en maatschappelijke gevolgen van corona. Dat zijn de medewerkers in de thuiszorg, mantelzorgers en vrijwilligers van organisaties die zich het lot van hulpbehoevenden aantrekken, waaronder vrijwilligers van de Zonnebloem.

Muzikaal programma. Om deze ‘helden in de zorg’ te bedanken, heeft Harmonieorkest Concordia Treebeek een muzikaal programma samengesteld dat gratis wordt aangeboden. Het programma is mede tot stand gekomen met steun van de gemeente Brunssum.

Voor dit concert is eenieder van harte uitgenodigd. In het bijzonder zijn verpleegkundigen, verzorgenden, mantelzorgers en vrijwilligers welkom.

Het concert bestaat uit een gevarieerd muzikaal programma dat samen met Véronique Meuffels wordt uitgevoerd. Véronique Meuffels, een uit de regio afkomstige sopraan, zal niet alleen muzikaal bijdragen, maar presenteert ook het avondprogramma.

Het concert wordt gegeven in de Brikke Oave, Lindeplein 7, te Brunssum. Aanvang is 20 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis.

 

 

Geef een reactie