Hoofdmenu

Dave Vaessen langer door als trainer Sportclub’25 2

Dave Vaessen zal ook volgend seizoen voor de groep van het 2e elftal staan als trainer. Al enkele jaren werken de heren van het tweede elftal succesvol samen met de gedreven persoon Dave. De sfeer is goed, de trainingsopkomst is hoog, de resultaten zijn goed, de wisselwerking tussen 1, 2 en 3 verloopt prettig, en de vereniging is erg tevreden.

Deze facetten zijn ook terug te zien aan het resultaat op het veld. Helaas werd door corona de afgelopen jaar telkens de competitie afgebroken, maar dit jaar kan Dave eindelijk een seizoen voltooien als hoofdtrainer. Eerder dit jaar werd er al een periodetitel behaald. Helaas heeft de KNVB een nieuwe competitieopzet voor het seizoen 22-23 bedacht waardoor de nacompetitie dit jaar zal vervallen, en de periodetitel geen meerwaarde meer heeft. Echter de mannen van Dave zijn nog volop in de race voor het kampioenschap. Komende zondag komt nummer 2 LHC op bezoek, een zeer belangrijke pot voor de heren van 2.

Met het goede nieuws van de intern al langer bekende verlenging van Dave wordt er reikhalzend uitgekeken naar zondag, en ook alvast op het nieuwe seizoen. We wensen Dave en zijn mannen zowel zondag als in het nieuwe seizoen heel veel succes toe!

Foto Sportclub’25« (Vorig nieuwsbericht)