Rkvv Voerendaal wint thuis van sv Zwart-Wit´19

Op een zonovergoten zondag kwam Zwart-Wit uit Eys op bezoek. De tegenstander speelde nergens meer voor waar voor ons nog de strijd op een zo hoog mogelijke klassering resteert. We begonnen uitstekend aan de wedstrijd want binnen twee minuten vond Ron Starmans na een goede actie Alain Crutzen die met links hard de 1-0 binnen schoot.

Later in de eerste helft kopte Jesper Senden uit een voorzet van Jurre Driessen op de paal. Gescoord werd er niet meer. Na de pauze kregen we ook mogelijkheden en de tegenstander kroop ook iets uit zijn schulp. Het was echt wederom Alain die met een droge schuiver met links de voorsprong verdubbelde na terugleggen van Jesper: 2-0. Hierna kregen we nog diverse kansen zoals een schot van Jim Mijnes op de paal en een bal van Ron die ongeveer van de lijn werd gehaald.

De gasten werden 1x helaas té gevaarlijk en scoorden met de kop uit een voorzet de 2-1. Verder kwamen ze niet en wij maakten ook geen goal meer.

De drie punten in de tas en volgende week op bezoek bij RKHBS voor een zeer belangrijke wedstrijd voor plek 2, ervan uitgaande dat Gulpen zich tegen het reeds gedegradeerde RKTSV tot kampioen zal laten kronen.

Door Michel van Dinther en ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie