Koninklijke onderscheiding ‘handbalduizendpoot’ Danny Ramakers uit Epen

Op de foto Danny Ramakers (tweede van links) ontving een koninklijke onderscheiding.

Tijdens de lintjesregen in de gemeente Gulpen-Wittem op 26 april jl. heeft Danny Ramakers een koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding onder andere voor zijn jarenlange inzet voor HV Juliana te Epen. Ramakers is hier onder andere voorzitter, maar tevens ook trainer, coach en scheidsrechter. Daarnaast is hij bestuurslid van Stichting Heuvelland Handbal Toernooi.

Na twee jaar pauze vanwege corona wordt het toernooi op zondag 18 september hervat op de velden van sportcomplex Sportclub ’25 in Bocholtz, met de 20e editie. Het toernooi wordt georganiseerd door vijf handbalclubs in het Heuvelland: Esia (Eys), Juliana (Epen), MenG Optimo (Mechelen/Gulpen), Margraten (Margraten) en Olympia (Bocholtz). De zesde club, Adio uit Reimerstok, stopte dit jaar als medeorganisator.

Het eerste toernooi werd op 6 juni 1999 gehouden in Margraten, met 53 deelnemend teams. Inmiddels kunnen 100 teams op het toernooi worden toegelaten.

Foto NHV

Geef een reactie