Fortuna Sittard trapt voorbereiding af tegen Viktoria Köln

Viktoria Köln reist als eerste opponent in de voorbereiding af naar Limburg. De oefenwedstrijd tussen Fortuna Sittard en de 3. Bundesliga-club staat op het programma voor zaterdag 2 juli, een kleine week na de eerste veldtraining. De aftrap is om 14:00 uur.

De Duitse formatie komt sinds het seizoen 2019/2020 uit in de 3. Bundesliga, het derde niveau in Duitsland. Daarin eindigden de Keulenaren structureel aan de bovenkant van het rechterrijtje. Afgelopen seizoen werd het voetbaljaar afgesloten op een dertiende plek.

In verband met werkzaamheden aan de grasmat in het Fortuna Sittard Stadion dient de oefenwedstrijd elders te worden gespeeld. De aftrap zal -onder voorbehoud- plaatsvinden op het complex van RKVV Eindse Boys in Nederweert-Eind. In de voorbereiding op het afgelopen seizoen werd eveneens uitgeweken naar het complex in Midden-Limburg. Bezoekersinformatie volgt op een later moment.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie