ROOD GROEN LVC’01 ZOEKT TRAINERS VOOR DAMES EN 2E ELFTAL

Hoewel het huidige seizoen nog niet is afgelopen, is de technische commissie van Rood Groen LVC’01 al volop bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Concreet betekent dit dat we op zoek zijn naar een nieuwe trainer voor ons Damesteam en het 2e elftal.

Damesteam. Het gezelligste team van Rood Groen LVC’01zoekt voor volgend seizoen (2022/’23) een nieuwe trainer. Dit is dus je kans! Zoek je een uitdaging als trainer van een damesteam, misschien wel het leukste damesteam in de regio, neem dan contact met de technische commissie op via info@roodgroenlvc01.nl. Ons damesteam speelt momenteel in de 5e Klasse en traint op dinsdag- en donderdagavond.

2e elftal. De afgelopen jaren heeft het 2e elftal onder de bezielende leiding gestaan van Hans Spillmann, maar ook voor dit team zijn we op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Het 2e elftal is momenteel een mix van enkele ervaren spelers en spelers die reeds hun eerste stappen in het seniorenvoetbal hebben gezet. Volgend seizoen wordt deze groep aangevuld met doorstromers uit de jeugd. Een talentvolle groep en een welkome aanvulling voor onze selectie. Aan de nieuwe trainer dus de taak om het potentieel van deze groep eruit te halen.

Lijkt je dit een leuke uitdaging, neem dan contact met de technische commissie op via info@roodgroenlvc01.nl. Het 2e elftal speelt momenteel in de 5e Klasse en traint op dinsdag- en donderdagavond.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie