Inspirerende mini Gezondheidsbeurs Corneliushuis Heerlerheide

“De zomer staat er (bijna) aan te komen. Dus een mooie gelegenheid om dit te gaan vieren met een inspirerende mini Gezondheidsbeurs in de grote zaal van het Corneliushuis Heerlerheide”, laat Nathalie Kosters van MGZL ons weten. “Het is immers alweer een poos geleden dat we iets hebben mogen organiseren, dit in verband met de Coronapandemie. Bovendien is de deelname gratis en….dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat iedereen van harte welkom is op woensdag 1 juni in het Corneliushuis (lift is aanwezig). Van 13.30 tot 15.00 uur zullen er in deze locatie inspirerende activiteiten gehouden worden onder het toepasselijke thema: gezond de zomer in”.

Nathalie Kosters geeft verder aan dat, ter bevordering van deze gezellige middag, er gratis koffie en thee met iets lekkers voor de bewoners van de diverse buurten die willen komen niet zal ontbreken. Het actieve gedeelte zal uit een oefenparcours valpreventie bestaan onder leiding van ergotherapie Bram Coenen en fysiotherapie Heerlen-Noord. Zij staan klaar om met deelnemers te oefenen, terwijl ook deelgenomen kan worden aan een quiz met mooie prijzen. Bovendien zijn er diverse informatiestanden.

Tot slot laat Nathalie Kosters weten dat belangstellende zo mogen binnenlopen, maar aanmelden is nog fijner.. Overigens ligt het ook in de bedoeling om een aantal gerelateerde verenigingen/organisatie te benaderen. Dit heeft inmiddels plaats gevonden en heeft succesvol gewerkt. De volgende verenigingen/organisaties/instanties hebben hun medewerking toegezegd. Een respectabel gezelschap, dus reden te over om deze mini Gezondheidsbeurs te bezoeken. Loont zeker de moeite. Doen dus.

Medewerkende zijn: Stichting Carisven, SBT, Ergo/Fysio valpreventie,Steunpunt mantelzorg, Heerlen Beweegt, WMO, Meander thuiszorg, Dietiek van Meander, Zondagsvlees, Project wijkactief, Dr Spaans AIOS, Case managers dementie, Burgerkracht Limburg, Meander Huishouding en Kous en co.

Eigen foto MGZL: contactpersoon Nathalie Kosters (MGZL)

 

 

Geef een reactie