Maak kennis met onze toezichthouders in Simpelveld

Kent u onze wijkagenten en Boa’s al? Zij hebben zich al eerder voorgesteld in d’r Troebadoer en op Facebook, maar misschien wilt u een keer persoonlijk kennis maken met de mensen die zorgen voor de Openbare Orde en Veiligheid in onze gemeente? Kom dan naar de wijkbus van de wijkagenten.
• De kennismakingsmiddag is op dinsdag 7 juni tussen 13.30-15.30 uur op de parkeerplaats bij het gemeentehuis in Simpelveld.
• Daarna, van 16.00 tot 18.00 uur, op de parkeerplaats bij de Gasthof, nabij de Plus in Bocholtz.
Wijkagenten en Boa’s
Tijdens deze middag kunt u kennis maken met onze toezichthouders. Wijkagenten Mandy Bohez en Manon Weerts zijn aanwezig met hun wijkbus. Ook maakt u kennis met onze Boa’s Michel van der Ven en Frank Cuijpers. Ze staan u graag te woord over actuele onderwerpen, over vragen of onderwerpen in een bepaalde wijk of over veiligheid in het algemeen. Ze vertellen u ook graag meer over hun taken en bevoegdheden maar ze willen ook weten wat er speelt in onze gemeente. Samen zorgen we immers voor een veilige gemeente.
Digitale wijkagent
Tegenwoordig is veel criminaliteit gedigitaliseerd, dat merken we ook in gemeente Simpelveld. Helaas zijn in het verleden burgers slachtoffer geworden van criminaliteit op internet. Voorlichting over digitale criminaliteit is belangrijk voor alle leeftijden. Ouderen worden vaak slachtoffer van whatsappfraude, jongeren bijvoorbeeld weer van sexting. Daarom zal ook de digitale wijkagent Julien Habets aanwezig zijn om een stukje voorlichting te verzorgen. Hij geeft tips en advies om deze vorm van criminaliteit te voorkomen, zodat u niet het slachtoffer wordt van digitale criminaliteit.
Woningcorporatie Krijtland Wonen
Naast het team van toezichthouders zal ook woningcorporatie Krijtland Wonen zich presenteren tijdens deze kennismakingsmiddag. Ze zoeken graag de verbinding en maken kennis met u als buurtbewoner. Zij sluiten graag aan bij deze gelegenheid om in contact te komen met de buurt.

ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie