Naam Gulpener Grote Zaal bevestigt partnerschap tussen Nieuwe Nor en brouwerij

Op de foto Directeur van Gulpener Bierbrouwerij Jan-Paul Rutten (rechts) en directeur van Poppodium Nieuwe Nor Johan de Niet (links). 

Poppodium Nieuwe Nor en Gulpener Brouwerij hebben op 3 juni jl de handtekening gezet onder een vernieuwd contract. Onderdeel hiervan is dat de onlangs geopende grote zaal van de Nieuwe Nor de naam ‘Gulpener Grote Zaal’ krijgt. In deze nieuwe popzaal in Heerlen is ruimte voor 750 bezoekers.

“We delen een aantal belangrijke waarden met Gulpener,” stelt Johan de Niet, directeur van de Nieuwe Nor. “Beide partijen hechten veel waarde aan het ontwikkelen en ondersteunen van lokale partijen en initiatieven. Daarnaast delen we een sterke drang naar duurzaamheid en zijn ervan overtuigd dat een groener Limburg de toekomst heeft. Deze gedeelde visie vormt, samen met een gezonde gezamenlijke groeiambitie, vormen een solide basis voor het partnerschap tussen beide partijen.”

Jan-Paul Rutten, directeur Gulpener Bierbrouwerij: “Je hebt wel eens van die samenwerkingen waarbij de puzzelstukken als van nature in elkaar vallen. Met De Nor en Gulpener is dat absoluut het geval. De Nor is een zeer actief en ambitieus poppodium dat een essentiële rol vervult in de culturele ontwikkeling van onze regio. We trekken al jaren gezamenlijk op en groeien als het ware met elkaar mee. Gulpener is dan ook zeer trots dat we die samenwerking de komende jaren mogen voortzetten!”


De brouwerij uit Gulpen en het Heerlense poppodium werken onderhand al meer dan 10 jaar samen. Sinds 2011 is Gulpener verbonden als leverancier aan de Nieuwe Nor. De samenwerking betreft meer dan uitsluitend de horeca. Gulpener en de Nieuwe Nor vinden elkaar in wederzijdse ondersteuning op het gebied van programmering en marketing van activiteiten, maar ook op kleine schaal. Van het aanbieden van een eigen jubileumbier tot een bezoek aan de brouwerij voor Nieuwe Nor vrijwilligers. Beide partijen zijn dan ook verheugd het lange en vruchtbare partnerschap kracht bij te zetten door de naam van Gulpener te verbinden aan de prachtige nieuwe grote zaal, vanaf nu de Gulpener Grote Zaal!

Foto Dean Kisters

Geef een reactie