Hoofdmenu

Fly-in Modelvliegvereniging Aero 79 Gulpen -Wittem.

Op zondag 19 juni organiseert modelvliegvereniging Aero 79 voor geïnteresseerden een fly-in. Heb je ooit al eens willen modelvliegen, interesse gehad maar er nooit aan toe gekomen? Dan is dit de mogelijkheid om kennis te maken met deze fascinerende hobby. Je hebt de mogelijkheid om onder begeleiding van een ervaren instructeur te vliegen, maar zeker ook kennis te maken met de leden en de vereniging en alles wat er  komt kijken bij het uitoefenen van deze geweldige en veelzijdige hobby. Of je nou interesse hebt in dronevliegen, helikopter, motortoestellen of zwever, er is voor ieder wat. Een hobby die zowel voor jong en oud geschikt is en zowel in zomer als winter veel hobby plezier oplevert.

Nieuwe leden worden begeleid van a tot z. Dat wil zeggen opgeleid tot het behalen van hun brevet, de nodige praktische kennis wordt overgedragen evenals uiteraard kennis over veiligheid en dat alles zonder extra kosten!

Ons modelvliegveld is gelegen aan de Biesweg in Nijswiller op een van de mooiste locaties in de Euregio, met voldoende parkeergelegenheid. Voor drinken en een hapje wordt gezorgd.

Interesse? Kom dan vrijblijvend naar onze vlieglocatie op zondag 19 juni tussen 11.00-17.00 uur. Aanmelden is niet nodig. En geniet met ons mee van een dagje modelvliegen.

Heb je al vragen vooraf. Bel of mail: 06-22463887

rjmuyrers@gmail.com

Cover foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 (Volgend nieuwsbericht) »