Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Op de foto spreekt wethouder Jo Schlangen de aanwezigen toe. Staande v.l.nr. Marco op den Kamp, Jo Defesche, Henk op den Kamp, Ria Defesche en Jo Essers.

Zaalvoetbalvereniging Fortuna’71 bereikte in 2021 haar 50-jarig bestaan. Vanwege Corona kon dat  niet worden gevierd. Dat gemis werd afgelopen zaterdag ongedaan gemaakt. In en buiten de kantine van KVC Oranje in Bleijerheide heerste een gezellige drukte. Spelers, oud-spelers, jonge aanwas, partners en sympathisanten waren aanwezig om het feest luister bij te zetten.

Ook de KNVB was vertegenwoordigd, in de persoon van Bert Lenders, terwijl de gemeente Kerkrade wethouder Jo Schlangen had afgevaardigd. Hij had nog wat extraatjes meegebracht. Henk op den Kamp, voorzitter en Jo Defesche, penningmeester, werden door de KNVB gekroond tot lid van verdienste van de voetbalbond en ontvingen de gouden speld. Ria Defesche, ook penningmeester en jarenlang secretaris, mocht de zilveren speld in ontvangst nemen.

 

 

Geef een reactie