Hoofdmenu

Wedstrijdverslag 6-6-2022 sv Abdissenbosch Vr1 – RKMVC Vr1  

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Verslag door Nikki Römkens

De nummer 1 van de poule tegen de nummer 12. Een wedstrijd die van te voren al gespeeld leek te zijn. De eerste minuten is er door de dames sv Abdissenbosch geprobeerd om stand te houden tegen de koploper maar de tegenstander was vele malen sterker. Een klasse verschil bleek al heel snel en dit resulteerde in de eerste twintig minuten al tot een 0-2 achterstand voor de thuisploeg. Achterin liep het niet zoals verwacht en aan het eind van de eerste helft werd het nog 0-3 voor RKMVC. Er werden twee hele mooie goalen gescoord.

In de tweede helft heeft sv Abdissenbosch bij eerdere wedstrijden laten zien dat ze sterk kunnen starten. Een nieuwe kans zoals de trainer dat zo mooi kan zeggen. De eerste helft wordt vergeten en ze beginnen gewoon weer met een schone lei. De kopjes weer omhoog en voetballen maar!

De eerste 15 minuten ging het goed en hielden ze weer goed stand. Helaas een iets te late reactie van de keeper en een hele goede uitgespeelde bal van de tegenstander zorgde net daarna voor de 0-4. Sv Abdissenbosch kreeg nog een kans voor vrijwel een open doel maar helaas werd deze gemist door Gwin. De kansen waren in de minuten daarna voor RKMVC. Er werd geschoten op doel en ze vlogen erin. De keeper zat er nog aan maar de bal werd mooi de kruising in gewerkt. Het kon nog erger.. Een eigen goal van sv Abdissenbosch via het hoofd en daar was de 0-6 dan.

Raar maar waar, er werd een gele kaart gegeven aan de tegenstander voor het praten. Als je dik voor staat waar wordt er dan nog over geklaagd?  Een speler minder voor RKMVC, kunnen de dames van Abdissenbosch iets veranderen aan het spel als er een tegenspeler minder is? JA! Een prachtige diepe pase van Kirsty op Saripha en ze rond het perfect af. 1-6 is de stand. Toch nog een goal weten te maken tegen de nummer 1 van deze poule. De eind stand is uiteindelijk 1-9 geworden. Wellicht is de tegenstander toch een team dat niet meer in deze klasse behoort te voetballen, een veel te groot verschil.

 

 (Volgend nieuwsbericht) »