WDZ VR.1 KAN HET KAMPIOENSCHAP BIJNA NIET MEER ONTGAAN!

Na Rood Groen LVC Vr.1 (7-1) en VV Schaesberg Vr.2 (1-6) werd binnen tien dagen ook Chèvremont aan de zegekar gebonden. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ze een aantal basisspelers misten, waardoor het eigenlijk bij voorbaat een ongelijke strijd zou worden.

De entourage was tip top in orde – een lekker zonnetje, veel publiek, een filmploeg en een DJ zorgden voor een heerlijk sfeertje en voor aanvang werd de sponsor van de WDZ Vrouwluuj ‘Sjabbie Sjiek’ even in het zonnetje gezet.

Voor WDZ Vr. 1 telde maar ding – winnen! Voor Chèvremont Vrouwen was het vandaag ‘pappen en nathouden’ en vooral tegenhouden, maar er was geen beginnen aan. De eerste helft werd met 4 – 0 afgesloten na doelpunten van Esmee 2x, Eva en Rian.

In de tweede helft zagen we hetzelfde spelbeeld. Chèvremont werd steeds verder teruggedrongen en voor WDZ was deze wedstrijd een goede gelegenheid om alle wissels speeltijd te geven.

Na rust werd er nog 5x gescoord – Esmee 3x, Chanaika en Shayenna waardoor de eindstand van 9-0 op het scorebord verscheen.

Met nog 2 wedstrijden voor de boeg is WDZ nog 1 punt verwijderd van het kampioenschap maar de ‘Vrouwluuj’ willen meer – de uitdaging is nu om de ongeslagen reeks te voltooien!

Volgende week zondag 12 juni ontvangen we RKHBS en donderdag 16 juni komt SVME op bezoek!

Door André Hall en  Foto’s Maurice Verhoeve. voor meer foto’s klik op deze link.