George Dölle nieuwe pastoor van Schimmert en Genhout

 

ROERMOND – De zeereerwaarde heer drs. George Dölle is benoemd tot pastoor van de parochie H. Remigius in Schimmert en van de parochie H. Hubertus in Genhout. Dölle was al administrator (waarnemend pastoor) van deze parochies. Hij volgt in deze functie pater John van Oss s.m.m. op, die onlangs met emeritaat is gegaan.

Pastoor Dölle (1959) koos na een loopbaan in het onderwijs er op later leeftijd voor om theologie te gaan studeren. In 2012 werd hij tot priester gewijd. Hij werkte een aantal jaren als kapelaan in Roermond. In 2020 werd hij benoemd tot pastoor van de Clemensparochie in Hulsberg en gelijktijdig tot kapelaan van de parochies H. Bavo in Nuth, H. Servatius in Vaesrade en H. Stefanus in Wijnandsrade. Deze functies blijft hij vervullen naast zijn nieuwe taak in Schimmert en Genhout. Ook blijft hij bisschoppelijk gedelegeerde voor het katholiek onderwijs in het bisdom Roermond.

De officiële installatie van Dölle tot pastoor van Schimmert en Genhout is op woensdag 13 juli om 19.00 uur in de Remigiuskerk in Schimmert.

Foto Bisdom Roermond

 

Geef een reactie