MAGIC MUSIC WEEKEND –  OPENLUCHTTHEATER VALKENBURG

 

Vrijdag 22, Zaterdag 23 en Zondag 24 juli organiseert Ap Art Events weer het jaarlijkse Magic Music Weekend in het Openluchttheater Valkenburg.  Met vrijdag 22 juli een optreden van de Belgische Neil Young Tribute band LeNoise die in een XL bezetting een tribute brengen aan Neil Young.

Het legendarische album Harvest zag 50 jaar geleden het daglicht en zal integraal gespeeld worden.  Daarnaast mag je je verheugen op een doorsnee van Neil Young klassiekers ten tijde van Crazy Horse. Zaterdag 23 juli de jaarlijkse Noche de Flamenco, een flamenco show om naar uit te kijken.

Met niemand minder dan Jeronimo Maya uit Spanje. Jeronimo Maya deelde al op heel jonge leeftijd het podium met de koning van de flamenco, Paco de Lucia.  Hij heeft dan ook niet voor niets de bijnaam “The Miracle”.  Deze Noche de Flamenco geeft hij een tribute aan deze Paco de Lucia en wordt begeleid  door niemand minder dan Rezar Dominguez en zijn Grupo Zyryab.  Rezar Dominguez is o.a.  bekend van zijn samenwerking met het Rosenberg Trio waar hij zelfs composities voor schreef.

Het Magic Music Weekend wordt afgesloten op zondagavond 24 juli met een optreden van  de Tsjechische BEATLES REVIVAL BAND.  In 2019 waren ze voor  het eerst te gast in het Openluchttheater Valkenburg.  Het theater was binnen no time uitverkocht.  Een show om je vingers bij af te  likken, zorgt voor een  geweldige atmosfeer.  Een feest der herkenning.  Een perfecte afsluiter van dit Magic Music Weekend. All You Need Is Love.

Foto:  LeNoise (Neil Young Tribute Band)

Info en Tickets:  www.ap-artevents.nl

Appie Weijers / 06 51996157

Geef een reactie