Hoofdmenu

Programmering juni en juli bij SCHUNCK Muziek en Dans

SCHUNCK Muziek en Dans organiseert in juni en juli tal van workshops en optredens met voor ieder wat wils. Zo zullen voor de zomervakantie maar liefst twee musical voorstellingen plaatsvinden in Cultuurhuis Heerlen, kan men deelnemen aan dansworkshops of een koorzangworkshop én een jazz concert bijwonen in het teken van Miles Davis.

 Dansworkshops. Op zondag 12 juni organiseert SCHUNCK dansworkshops in het Glaspaleis. De choreografen zijn niet de minsten. Zo geeft Sophia Mason de workshop Contemporary op een van haar nummers. Jody Geijsendorpher verzorgt een Heels workshop en Wout Crijns een Female workshop. De workshops zijn geschikt voor alle danser vanaf 14 jaar en elk niveau.

https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/agenda/masterclasses-dans

Musicalvoorstellingen. De leerlingen van de SCHUNCK musicalklas staan 19 juni 2022 op het podium in Cultuurhuis Heerlen en brengen om 13:00 en 16:00 uur hun versie van de Disney-film ‘Frozen’ ten tonele.

https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/agenda/musical-frozen

Musical Unlimited is een musicalgroep bestaande uit enthousiaste jongeren met een beperking die ieder jaar weer een swingende en hartverwarmende musical op de planken brengt. Musical Unlimited presenteert het Disney sprookje ‘Enchanted’ tijdens hun voorstelling op 2 juli om 14:00 uur in Cultuurhuis Heerlen.

https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/agenda/musical-unlimited-presenteert-enchanted

 

AMeeZing SCHUNCK

SCHUNCK organiseert op zondag 26 juni tussen 13:00 en 17:00 uur een nieuwe editie van AMeeZing in het Glaspaleis. Zangers kunnen meedoen aan een middag zingen, swingen en genieten, in de vorm van drie workshops.

https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/agenda/ameezing-schunck

 

Jazzconcert ‘A tribute to Miles Davis’

Het jazz concert ‘a tribute to Miles Davis’ vindt donderdag 23 juni om 20:00 uur plaats in het auditorium van SCHUNCK Glaspaleis. Dit educatieve jazz concert, georganiseerd in samenwerking met Heerlen Jazz, toont de ontwikkeling van jazz in de vorige eeuw door middel van een jazzcombo welke stukken speelt uit het repertoire van Miles Davis.

https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/agenda/jazz-concert-tribute-to-miles-davis

Foto´s Schunck