Het 50-jarig jubileum van de Waltine Kapel

Het 50-jarig jubileum van de Waltine Kapel wordt op zondag 18 september a.s. op ludieke wijze vanaf 11.00 uur bij ’t Bakkes in Welten gevierd, aan de natuurrijke uiterwaarden van de Weltervijver.

In 1972 werd de blaaskapel -onderdeel van Muziekvereniging T.O.G.- opgericht en luisterden de muzikanten talloze tentfeesten in Heerlen en verre omstreken op, waarbij hun aanstekelijke enthousiasme iedere keer zorgde voor een uitgelaten en gezellige sfeer op en voor het podium.

Er zal op 18 september niet alleen een reünie plaatsvinden, waarbij oud-leden worden opgeroepen om vooral ook hun instrument mee te brengen, maar ook iedere andere muzikant/liefhebber wordt in de gelegenheid gesteld om gezamenlijk de Böhmische Traum uit te voeren o.l.v. oud-dirigent Frans Huynen. Of je een blaas/slag/snaarinstrument speelt dan wel accordeon en/of doedelzak, iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te musiceren en kan zijn/haar muziekpartij opvragen via: huub.eussen@gmail.com

SAMEN maken we er een onvergetelijk feest van en gedurende de hele dag treden er blaaskapellen op, startend met de jubilerende kapel en met als slotact een muzikaal Limburgs toetje van formaat!

 

Geef een reactie