“Op 25 en 26 juni vindt twee unieke festivals gaan plaatsvinden Koraal Parkstad

Op 25 en 26 juni twee unieke festivals gaan plaatsvinden. Bij Koraal Parkstad, locatie op de Bies in Landgraaf organiseren we op zondag 26 juni voor de 25e keer het in de regio welbekende popfestival “Biespop”. Na twee jaar stilte kunnen we eindelijk weer samen met onze cliënten en iedereen die daar zin in heeft een feestje bouwen. Tussen 13.00 en 19.30 zullen er optredens plaatsvinden van o.a. Skartacus, Doemediemaar, Celine van Veldhoven, Nighthawker, United by Music, Aukje en Sophie+Anne. Graag nodigen we jullie uit om hier een kijkje te komen nemen.

Verder zal er op zaterdag 25 juni een, voor nederland uniek, festival gaan plaatsvinden: het Regenboog Festival. Voor het eerst zal er in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking een regenboogfestival gaan plaatsvinden. Omdat er deze maand “pride-maand” is willen we onze cliënten hier ook graag in meenemen. Ook hier speelt inclusie en vooral kunnen zijn wie je bent natuurlijk ook een rol. Daarom nodigen we iedereen uit om samen met onze cliënten, meerdere Dragqueens, een operazangeres, verschillende dansgroepen en een DJ een spetterend feest te vieren. Het programma ziet er als volgt uit:

13.00-14.00 uur: opening door burgemeester de Boer en de DJ’s van Koraal Media. Zij zullen dan de laatste nummers van de “Roze Lijst” presenteren.

14.00-16.00 uur: Show met optredens van o.a. Gigi Love, Madame Gisela , Wonderland Burlesque dansgroep , Ana Meizing, Maan von Wytch, dansgroep The Family, Tootsie en sopraan Floor Bosman.

16.00-19.00 DJ RILEY 

COC Limburg zal ook aanwezig zijn met een infostand.

Geef een reactie