Lustrum zijspan-trikerit Heerlerheide, ondanks minder goede weersomstandigheden, toch succesvol verlopen

De lustrum zijspan- trikerit voor ouderen en mensen met een lichte beperking, op zondag 5 juni jl., gaat toch de geschiedenisboeken in als succesvol verlopen, ondanks af en toe minder goede weersomstandigheden. Het was weer een prachtig initiatief tot groot plezier van de deelnemers. Organisator en initiatiefnemer Mark Kerpentier kijkt dan ook met volle tevredenheid en voldoening terug op dit gehouden (sportieve)- evenement in Heerlerheide met een hoofdrol voor het alleszeggende woord: genieten. Mark steekt dan ook in dit artikel de verdiende loftrompet, welke de redactie graag wil weergeven. Overigens is genoemde loftrompet ook van toepassing voor Mark Kerpentier een geweldige organisator bij uitstek.

 

Mark Kerpentier: “ondanks de voorspellingen en de afzeggingen toch besloten de rit te rijden. Maar goed ook…..we hebben de rit geheel uitgereden in 90% droogweer met af en toe een zonnetje erbij. Ik was er dan ook hartstikke blij mee evenals de kanjers die de tocht hebben meegereden, zo fijn ook dat het weer ons gezind was. Dit kwam dan ook goed van pas bij de twee kanjers Lily Ariesen (mijn lieve buurvrouw (84 jaar). Zij ging voor het eerst mee en wat heeft ze genoten en ook dhr. Peeters de topper van 93 jaar. Hij gaat nu al voor het 5de jaar mee. Weer of geen weer. Ook hij genoot er zielsveel van en heeft me wel 10x bedankt. Geweldige lieve man met een super positief hart. Geweldig. Ze konden beide in de trike van Tamara Kicken (Triker Aardbeitje ) ook een vrouwtje met het hart op de goede plaats, een echte lieverd.

Speciale dank gaat ook uit naar Friends for Kids met name Angelique Lankhorst, Maurice    E M Bruntink, Amy Degener met hun overige medewerkers en onuitputtelijke vrijwilligers tijdens al onze evenementen, het zijn super toppers. En zeker vandaag met de toch al straffe buien. Een woord van dank voor Ron Schetters dat je mee gereden bent en ook weer voor prachtige foto’s gezorgd hebt. Nogmaals bedankt iedereen die deze dag heeft doen slagen en zo mooi dat we hem doorgezet hebben. Goed gegokt dus. Het was een onvergetelijk lustrum.

Ook mijn gaat mijn dank uit naar diegenen die dit mogelijk gemaakt hebben t.w. de Gemeente Heerlen, Ondernemersvereniging Heerlerheide ( BIZ), Brasserie Leef, De jongens van Euromotardservice, de verkeersregelaars bedankt (verzorgingsactie door Max Pool), Bert Gelissen voor de attributen voor de kids, Wiel Uerlings met zijn mooie en lieve dochter Sari Souren als DJ, EHBO vereniging Heerlen. Maar ook Peter Heiligers, Fieny Rijvers, Piet Philipsen, Suzan Kiss en Gwen Martens mogen niet vergeten worden.

Bedankt, bedankt en nogmaals bedankt (driemaal is immers scheepsrecht-red.) Wat heeft  eenieder genoten, puik en klasse toch. Dus voor iedereen die dit dus mogelijk gemaakt hebben. Met deze positieve gedachtegang weer op naar volgend jaar 2023. Om niemand te vergeten is een woord van dankbaarheid zeker op zijn plaats.”.

Foto’s: Ron Schetters

Geef een reactie