Een van Limburgs beste zangeressen, t.w. Marleen Mols, als solozangeres al 20 jaar op het podium

 

Zaterdag 18 juni as. gaat een van Limburgs beste solozangeressen, t.w. Marleen Mols, een feestelijke mijlpaal tegemoet. Het is dan maar liefst al twintig jaar geleden dat deze sympathieke zangeres uit het Zuid-Limburgse Schinveld (Beekdaelen) begon aan een schitterende en succesvolle carrière als solo zangeres op het podium. Haar optreden bleef hierna niet beperkt op 1 podium. Integendeel zelfs, want ze treedt, nu al weer twintig jaar, op in bijna alle winstreken van haar geliefde Limburg. Maar ook over de grenzen geniet zij grote bekendheid

We schrijven 2002, nu dus 20 jaar geleden, was genoemd jaar voor deze sympathieke zangeres van bijzondere betekenis en dus de basis van haar geweldige zangcarrière. In dat jaar verscheen met verve haar eerste solo mini album. Toepasselijk droeg dit eerste album de titel “Geweun Geluk”. Was deze titelaanduiding de voorbode van zanggeluk ?.Juist dat was het dan ook, want gedurende de voorbije 20 jaar heeft Marleen Mols maar liefst 9 geweldige albums uitgebracht. Bijzonderheid in deze is ongetwijfeld het gegeven dat deze albums door haar, zowel in de Limburgse als Duitse taal, op de markt is gebracht. Klasse toch. Maar zeker mag niet vergeten worden dat ze in de afgelopen jaren ook tal van singels in de diverse genres met veel succes heeft mogen uitbrengen.

Terug kijkende op de afgelopen 20 jaar mag overduidelijk gesteld worden dat haar naam “os Marleen” een begrip is geworden in heel Limburg, maar ook over de grenzen. Ze zingt nog steeds, met hart en ziel, vol passie en plezier voor haar publiek. Ze is dan, overal waar zij optreedt, tijdens feesten en zelf op de regionale Tv-zenders een graag geziene artieste, Wat haar bij genoemde optredens zo siert is dat zij voor iedereen een lach en een vriendelijk woord heeft. Bovendien helpt ze waar ze kan met als terechte beloning dat jong en oud haar weet te waarderen. Daarbovenop prijken op haar lijstje de Vastelaovend, Oktoberfeesten, uitstapjes met de bus, het Parkstad Verentreffen, trotse beschermvrouwen van CV de Streupers, trotse partner, moeder-oma en vriendin.

Uiteraard wil ze op deze twintig jaar graag het glas heffen met de mensen om haar heen, die altijd in haar gelooft en gesteund hebben. Een nobele en terechte gedachtegang, want zonder deze mensen kan een artiest, zoals Marleen Mols, geen twintig jaar een succesvolle carrière volhouden. Dus wil ze samen met haar publiek haar nieuwe mini-album ten doop houden, waar tevens ook een prijsvraag aan verbonden is.

Naar we vernemen zal er een speciaal opgenomen openingsliedje met lichtshow gepresenteerd worden. Dit moment zal beslist zorg dragen voor kippenvel. Dat moet dan een geweldig moment worden. Dit alles gaat Marleen samen doen in een live concert met de bekende top feestband Ohne Gewähr  Het publiek zal enthousiast mogen meegenieten van een tweetal prachtige nummers op de nieuwe cd. En….alles natuurlijk in een gezellig sfeertje waar een heerlijk Duits oktoberfeest  altijd voor staat. E.e.a. zal plaats vinden in Partij Centrum Streeperskruis Landgraaf

Tenslotte aangeven dat Marleen mega trots is al twintig jaar lang nog steeds hetzelfde team om zich heen mag hebben. Haar wens en streven is om 25 jaar als zangeres te mogen vol maken. Het zij haar van harte gegund en bij deze Marleen ook proficiat van redactie ParkstadActueel. Schrijver dezer heeft al vele jaren geleden Marleen per toeval leren kennen in het Spaanse Malgrat de Mar en wel in Hotel Montemar Maritim. Daar kwam een optreden tot stand t.b.v. een Lente Festijn in Heksenberg-Heerlen van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek.

Foto®ParkstadActueel

 

 

Geef een reactie