Hoofdmenu

Dames 1 van Sportclub 25/Simpelveld eindigen op een verdienstelijke 2e plaats in de competitie

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

De dames Sportclub 25/Simpelveld van reisden af naar Weltania voor de laatste wedstrijd van het seizoen. 19:30 uur was de aftrap en de dames hadden er zin ondanks de warmte. De dames begonnen met voortvarend voetbal maar tot echt kansen kwam het niet.

Na een kwartier kwam er een aanval van Weltania over links, waardoor onze keepster Daphne van Meur de bal hard in haar gezicht kreeg en ongelukkig ten val kwam. Ze bleef roerloos liggen en was Even het bewustzijn verloren. Ze kon helaas niet verder en moest naar de nicht care voor controle. Resultaat lichte hersenschudding.

We moesten wat omzetten en de dames pikten het goed op, na een mooie aanval die werd afgeslagen, was onze Emma Schoffelen alert die met een fraai afstandsschot de 0-1 op het scorebord liet aantekenen.

Na de rust ging de wedstrijd op en neer ,Weltania kwam wat beter in de wedstrijd maar door een paar fraaie reddingen van onze reserve keepster Kiëra Reneerkens, bleef de dames van Sportclub 25/Simpelveld overeind. Na de drink pauze zette de dames nog een keer , na een lange bal ging Dana Leclaire, die haar laatste wedstrijd speelde voor Sportclub25/Simpelveld, op snelheid vandoor en wist de bal fraai laag over de grond langs de doelvrouw van Weltania te schieten 0-2.

10 min voor het einde wist Weltania nog een tegentreffer te scoren 1-2. Dit was tevens de eindstand.

De Dames eindigen op een verdienstelijke 2e plaats in de competitie, een team prestatie waar ze trots op mogen zijn.

 (Volgend nieuwsbericht) »