Hoofdmenu

Schaduwen kennen geen vorm

Opening eindpresentatie The Known Artist

Op de foto Van links naar rechts: Elisa Verkoelen, Juul Lit, Rosa Vrij, Josine Vissers, en Boris Dieleman.

Aanstaande zondag 26 juni openen tussen 13.30 en 17.00 uur maar liefst drie nieuwe tentoonstellingen bij Odapark in Venray waaronder de eindpresentatie van The Known Artist. Directeur van het Huis voor de Kunsten Limburg Ruud van Eeten opent om 14.00 uur de tentoonstellingen.

 

De tentoonstelling Schaduwen kennen geen vorm is de eindpresentatie van The Known Artist. The Known Artist is hét talentontwikkelingstraject en uniek samenwerkingsverband in Limburg voor jonge beeldend kunstenaars. Uit een open call werden vijf kunstenaars geselecteerd om het traject te volgen: Boris Dieleman, Elisa Verkoelen, Josine Vissers, Juul Lit en Rosa Vrij.

Kunstenaar en curator Joep Vossebeld en zelfstandig curator en mediator Marjolein van der Loo begeleidden hen acht maanden lang richting deze eindpresentatie.

Tevens openen in Odapark op zondag 26 juni de exposities Pitfalls (Jasper Griepink, Wieneke Bremer, Mizuki Kimura, Barbara Schouten en Sjors Smit) en on being in*visible (Cindy van Woudenberg).

Partners

The Known Artist is een samenwerking tussen FLACC Genk, Destination Unknown, Greylight Projects, Consulaat Generaal Düsseldorf, Van Bommel van Dam, Odapark, B32 en het Huis voor de Kunsten Limburg.

Praktische informatie

De officiële opening vindt plaats op zondag 26 juni om 14.00 uur in het Theehuis van Odapark, Merseloseweg 117, 5801 CC Venray. Die dag zijn de tentoonstellingen te bezoeken tussen 13.30 en 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig. De presentaties zijn na 26 juni nog te bezoeken tot en met 17 juli, op woensdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.hklimburg.nl/theknownartist

Foto door Huis voor de Kunsten