MijnMarketing.com ontvangt als eerste Limburgse onderneming Vignet Vitaal Bedrijf

In deze tijd, waar (mentale) gezondheid op de werkvloer steeds belangrijker wordt, heeft MijnMarketing.com actief ingezet op vitaliteit. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: deze week werd het bedrijf als eerste Limburgse onderneming het Vignet Vitaal Bedrijf toegekend. Hiermee laat MijnMarketing.com zien dat ze serieus werk maakt van vitaliteit en dit stimuleert onder haar medewerkers.

 Het Vignet Vitaal Bedrijf is een initiatief van het onafhankelijke programma Vitaal Bedrijf door VNO-NCW en MKB-Nederland. Het programma daagt ondernemers uit om de vitaalste van het land te worden. Met bijbehorend vignet kan een bedrijf in één oogopslag laten zien dat vitaliteit een belangrijk thema binnen de organisatie is.

Voordat een bedrijf het vignet krijgt toegekend, worden drie criteria getoetst: de vitaliteit van medewerkers is via een onderzoek in beeld gebracht, er worden activiteiten aangeboden binnen twee van de vijf vitaliteitsthema’s en het bedrijf werkt samen met een deskundig partner. Het vignet is na toekenning twee jaar geldig, waarna men verlenging kan aanvragen.

Veerkracht, energie én motivatie. “Vitaliteit speelt een belangrijke rol binnen MijnMarketing.com en daarom zetten we ons actief in om dit onder onze medewerkers te stimuleren”, vertelt Jimé Hoen, algemeen directeur MijnMarketing.com. “We streven naar medewerkers die de veerkracht hebben om uitdagingen te overwinnen, de fysieke energie hebben om taken en verantwoordelijkheden op zich te nemen én motivatie hebben om persoonlijke doelen na te streven. Het Vignet Vitaal Bedrijf is een mooie blijk van waardering voor ons én onze medewerkers. Al helemaal als eerste bedrijf in Limburg.”

MijnMarketing.com heeft onder andere een gratis sportabonnement als secundaire arbeidsvoorwaarde in het contract opgenomen, biedt ergonomische werkplekken, flexibele werktijden en neemt regelmatig deel aan (lokale) sportactiviteiten zoals hardloopevents. Eerder sloeg MijnMarketing.com al de handen ineen met Netwerk Vitaal Limburg om mee te werken aan de missie om van Limburg de vitaalste werkvloer te maken.

Foto Branding in motion.

Geef een reactie